Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
canada_lake
31st of December 2015

Balanç del 2015


El meu 2015 es pot resumir en tres topònims: Vancouver, Mont-real i Melbourne, uns camps base de luxe tenint en compte que estan considerades de les millors ciutats del món per viure. Cinc mesos a la Colúmbia Britànica, quatre a la província de Quebec i tres a la capital de Victòria; un any intens, en constant evolució, ple d’experiències noves, amb tots els canvis propis de la vida de traseünt, en què m’ha calgut trobar l’equilibri entre la incertesa i la llibertat.

Combinar la vida de viatgera amb la d’expatriada és la meva forma de long-term travelling, de veure món sense pressa però sense pausa. Consisteix a descobrir llocs nous i alhora “començar de zero” en una nova ciutat: buscar feina, pis, fer amics i, en definitiva, construir una vida nova i, en el meu cas, efímera (sóc un cul inquiet), en la qual l’únic que perdura són els vincles amb les amistats acumulades pel camí i un bon munt de bons records.

Canadà ja em queda lluny, tot i que ha estat el país protagonista d’aquest 2015 (l’aventura a Austràlia només ha fet que començar). Recordo els mesos a Vancouver i Mont-real amb nostàlgia (bon senyal). Córrer pel seawall d’Stanley Park, les happy hour amb bellinis a 4 dòlars, els sopars improvisats, les escapades a Whistler, a l’illa de Vancouver, a les muntanyes Rocalloses, la Ciutat de Quebec, Ottawa, les sessions de ioga al parc Lafontaine, les tardes pels cafès del Plateau, les passejades pel Mont Royal… i molts altres petits-grans moments que conformen un any molt positiu, en què ha imperat el carpe diem, en què he après a no deixar per demà el que pugui fer avui, perquè demà no sé on seré ni què pot passar.


Vancouver. Desembre 2014 – maig 2015

stanleypark_vancouver


Mont-real. Maig – octubre 2015

placedesarmes_montreal


Melbourne. Octubre – desembre 2015

riverview_melbourne


Gràcies a tots els que heu compartit aquest 2015 amb mi on the road i també als que heu llegit aquest blog, una petita finestra a la meva vida errant.

El 2016, l’aventura (i el blog) continua. La propera parada ja està decidida. Apostes? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me