Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
DSC_0009
18th of December 2014

És Nadal a Vancouver


Si tenim en compte que un dels supermercats més coneguts de la ciutat comença a vendre arbres de Nadal d’oferta al mes d’agost i que des de finals de novembre hi ha una emissora de ràdio en què només sonen cançons de Nadal i que sintonitzen molts establiments comercials per despertar l’esperit nadalenc fins i tot al més despistat, podem dir que els vancouverites arriben a Nadal molt ben preparats. A més a més, ningú no es perd els esdeveniments que s’organitzen durant aquests dies, un dels quals és el Vancouver Christmas Market.

Situat en ple centre, el recinte acull desenes de paradetes de fusta, a l’estil dels mercats nadalencs europeus, on es poden trobar des d’objectes de regal artesanals com ara bufandes, espelmes o sabons perfumats fins a brètzels i vi calent amb espècies. Si no s’ha estat mai a cap mercat de Nadal centreeuropeu, podem dir que el Vancouver Christmas Market té el seu encant. En cas contrari, ni els cavallets ni les nadales que no paren de sonar no podran evitar la decepció que probablement s’endurà qui el visiti. Potser la forma es pot imitar, però sembla que l’atmosfera acollidora i aquell je ne sais quoi dels mercats nadalencs europeus autèntics no es pot traslladar a l’altre costat de l’Atlàntic.

Vancouver Christmas Market Vancouver Christmas Market Vancouver Christmas Market Vancouver Christmas Market Vancouver Christmas Market Vancouver Christmas Market

Igual que els carrers principals de Vancouver, el Canada Place també està engalanat. Pels voltants d’aquest gran edifici, que acull el Vancouver Convention Centre i el Pan Pacific Vancouver Hotel, entre altres, hi ha una petita fira de Nadal on els més petits poden fer activitats rodejats de llumetes i arbres adornats. El més interessant no deixa de ser la vista de la ciutat que es pot contemplar des d’aquest punt, que ofereix bones oportunitats fotogràfiques quan no plou, cosa bastant improbable a “Raincouver“.

Vancouver Christmas Market

Vancouver Christmas Market

Altres esdeveniments nadalencs a la ciutat són les Bright Nights d’Stanley Park i el Festival of Lights al VanDunsen Botanical Garden. L’avantatge dels espectacles de llum és que donen de si perquè a les quatre de la tarda ja és fosc. L’inconvenient, esperar que la pluja ens doni una treva per poder gaudir-ne. Mentrestant, una de les iniciatives nadalenques més boniques són aquests vescs que hi ha penjats pel centre, sota els quals cal fer-se un petó. Un VanKiss! ;)

DSC_0011

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me