Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
christmas_melbourne3
17th of December 2015

És Nadal a Melbourne


L’any passat, el Nadal a Vancouver se’m va fer estrany per ser el primer que passava lluny de casa. Aquest any, a l’hemisferi sud, sembla que encara costa més que l’esperit nadalenc m’envaeixi. Fa dies que els carrers estan (moderadament) engalanats i que les llumetes volen animar els melburnians a comprar regals, tot i que, sens dubte, el més espectacular és l’arbre de Nadal fet amb mig milió de peces de Lego que presideix Federation Square.

Sobta que amb les temperatures estivals d’Austràlia les decoracions continuin estan relacionades amb la neu i el fred; només el koala enfilat a l’arbre de Nadal i el Pare Noel aguantant una planxa de surf que formen part de la composició de Lego ens indiquen que, efectivament, això és Austràlia.

Així doncs, aquest Nadal, res de sopa de galets… Millor una barbacoa a la platja?

christmas_melbourne7 christmas_melbourne6 christmas_melbourne10 christmas_melbourne8 christmas_melbourne12 christmas_melbourne4 christmas_melbourne1 christmas_melbourne2 christmas_melbourne11 christmas_melbourne9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me