Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
jardin majorelle
3rd of November 2014

Jardin Majorelle


El Jardin Majorelle és una visita recomanada a Marràqueix, especialment si volem descansar una estona del bullici dels souqs. Es tracta d’un jardí botànic situat al nord-oest de la ciutat i creat pel pintor francès Jacques Majorelle. Hi trobarem un espai petitet i tranquil amb més de 300 espècies de plantes de totes les parts del món.

Yves Saint Laurent va adquirir i obrir al públic aquest jardí com a agraïment a la ciutat que el va adoptar l’any 1964, un jardí on es van llançar les seves cendres quan va morir, l’any 2008. És per això que un dels racons més coneguts d’aquest jardí és el memorial a aquest reconegut dissenyador de moda francès.

A més a més, dins el Jardin Majorelle hi trobem el Museu Bereber (cal pagar l’entrada a part), format per una petita mostra d’objectes de la vida tradicional bereber, vestits, joies i altres ornaments.

L’agradable Café Bousafsaf és l’indret perfecte per acabar la visita, on podrem prendre un te amb menta o fins i tot dinar.

jardins majorelle, marrakechjardins majorellejardins majorelle, marrakech jardins majorelle, marrakech jardins majorelle, marrakech jardins majorelle, marrakech

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me