Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
mallorca_collage4
28th of November 2017

Mallorca Instagram Diary


Començar la jornada ben d’hora ben d’hora té premi: poder veure la sortida del sol des de l’avió. Un vol agradablement curt a Palma, un puja i baixa, i de sobte el ritme frenètic del continent en un dissabte d’operació sortida desapareix. Un cop en sòl mallorquí, alenteixo la marxa naturalment, com si l’aire de l’illa m’hi aboqués.

La primera dosi d’hedonisme a Mallorca va de la mà de la meva part del dia preferida: l’esmorzar. Avui en versió optimitzada, en una experiència sublim: sense pressa, davant del mar calmat de cala Ratjada, em cruspeixo un plat de pancakes amb fruita variada mentre em poso al dia amb l’Antònia. Ah, els petits moments de felicitat.

mallorca_collage2

Havent esmorzat, quan el sol ja pica, trepitjo cala Mesquida per primer cop i em quedo corpresa de trobar-m’hi una aigua tan transparent. Això també és una versió optimitzada, en aquest cas del Mediterrani a les Balears… L’escenari és perfecte: la cala, poc fonda, és com una bassa d’oli. El color blau de l’aigua es va enfosquint delicadament a mesura que s’allunya de la vora, tot i que ben enllà els banyistes encara toquen de peus a terra. Som-hi, doncs. Hores més tard la meva pell es queixarà de valent per haver-m’hi estat tanta estona, però ara és igual; cala Mesquida m’ha captivat, i més encara quan l’observo des d’una certa alçada, marxant per l’escala. Aquest tros de paradís es mereix unes quantes Instastories.

A la tarda, més cales: de les amagades, a les quals només es pot arribar a peu havent passat, amb la incomoditat d’un calçat inadequat, per camins silvestres. La recompensa és trobar indrets recollits i familiars, aptes fins i tot per a sessions de meditació (no vull dir que les cales estiguin desertes, però el filtre de la poca accessibilitat es nota). Diuen que badar es considera mindfulness, o sigui que a la meva manera sí que practico meditació. A cala Clara, m’entretinc mirant el gos de la família del costat, tot entusiasmat remullant-se amb els nens; una bona imatge de l’alegria de les vacances. Sí, la vida és dolça quan la “preocupació” més gran que tens és quina ensaïmada triaràs per berenar: si la de cabell d’àngel o la llisa.

mallorca_collage3

L’endemà l’itinerari segueix per Alcúdia, el port de Pollença i i la serra de Tramuntana, resseguint així el bo i millor del nord de Mallorca. No puc marxar, però, sense dedicar unes hores a Palma. És el tercer cop que la visito i cada cop m’agrada més la llum tan càlida que té… Com és que encara no hi ha un filtre d’Instagram que es digui Palma?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me