Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
Melbourne_view
27th of October 2015

Melbourne: Segones impressions


Aviat farà quatre anys que vaig visitar Melbourne per primer cop, quan tot just començava el meu primer blog (i encara no tenia ni idea de fotografia): va ser una estada de quatre dies de caire totalment turístic de la qual tinc molt bon record. La tornada a la capital australiana dels esports, però, ha estat diferent. A un ritme més pausat i des d’un punt de vista més local, vaig descobrint Melbourne des d’una altra perspectiva, tot i que encara no puc no mirar enlaire quan vaig pel carrer.

He recollit les segones impressions de Melbourne en aquest petit reportatge fotogràfic en blanc i negre del CBD (Central Business District), o el que és el mateix, el centre de la ciutat. El Parlament de Victòria, la xarxa de tramvies, els grafits, els carrerons plens de bars, el barri xinès… per mi és el més característic del CBD, tot i que Melbourne és molt més que això; de fet, la pròxima fase serà explorar bé els suburbis, un per un, sempre mirant amunt.

Melbourne_library Melbourne_tram Melbounre_federationsquare Melbourne_royalexhibitionbuilding Melbourne_fountain Melbourne_gaol Melbourne_tram2 Melbourne_lane Melbourne_nedkelly Melbourne_graffiti Melbourne_graffiti2 Melbourne_lane2 Melbourne_chinatown Melbourne_sign

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me