Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
san francisco 1
21st of November 2017

San Francisco sense filtres


La primera visita que vaig fer a la costa oest dels Estats Units va ser una estada breu però intensa a San Francisco i voltants el passat mes de maig. Allà em vaig retrobar amb l’oceà Pacífic un vespre fred i boirós, de caire místic. Vaig creuar el pont Golden Gate a peu, en moto i en cotxe, i vaig saber que el color que té s’anomena “taronja internacional”. Vaig arribar al moll 39 i vaig veure desenes de lleons marins més fotografiats que les Kardashian. Vaig passejar pels carrers de Chinatown, on un sensesostre demanava diners amb un cartell que deia “Per què mentir: vull cervesa” .

San Francisco_collage3

Vaig degustar vins californians al costat mateix de les vinyes. Vaig assistir a un partit dels San Francisco Giants amb tots els clixés dels partits de beisbol americà inclosos, com els senyors grassos que no paren d’endrapar hot dogs. Vaig serpentejar Lombard Street. Vaig tocar estrelles de mar al Museu de les Ciències Naturals. Vaig banyar-me en aigües termals. Vaig abraçar les sequoies més grans que mai hagi vist. Vaig recórrer el Mission District de San Francisco i vaig admirar els murals de Clarion Alley (a la foto de més avall). Vaig gaudir de l’ambient d’un dissabte assolellat al Dolores Park. Vaig posar cançons d’una juke box mentre bebia una IPA. Vaig contemplar la ciutat des d’un mirador: un cop de dia i amb boira i l’altre cop de nit i amb el cel destapat. Vaig palpar la diversitat en el sentit més ampli de la paraula.

daisymay-3

També va ser el primer viatge en què la meva Nikon va deixar de veure la llum del sol, desbancada per l’Iphone nou. Tot i que la vaig posar a la bossa, la vaig abandonar sense pietat, enlluernada per les prestacions de la càmera del meu mòbil nou i la seva versatilitat. Quan vaig arribar a casa, vaig arrepentir-me de no tenir fotos de resolució alta per al blog, raó per la qual m’he tret aquests collages de la màniga. Em temo que la tècnica del collage durarà uns quants posts més…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me