Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
sydney_view1
17th of February 2016

Sydney: Segones impressions


Després de les segones impressions de Melbourne és el torn de Sydney. Per a molts, Sydney és una ciutat més llaminera des d’un punt de vista turístic, ja que hi ha més per visitar que no pas a Melbourne, una ciutat que s’ha de viure més que veure. A Sydney, en canvi, tot gira entorn de les vistes. Ja sigui prenent un cafè, gaudint d’un bon brunch, anant a fer una capbussada a una piscina exterior, envoltats de còctels o fins i tot des del sofà de casa: sembla que tot va acompanyat de vistes oceàniques, fet que atorga a alguns suburbis de la ciutat un peculiar punt esnob amb un toc surfer.

La bellesa del paisatge, de fet, es pot admirar en les situacions més quotidianes; un dels moments més brillants, com a mínim per als nouvinguts, és baixar del tren a l’estació de Circular Quay i, sense haver posat encara el peu a l’andana, trobar-te una vista magnífica del port, amb el Harbour Bridge a l’esquerra i l’Opera House a la dreta. I això no és tot: agafant un dels ferris que recorren diferents punts del port a totes hores, les vistes són encara més captivadores – tot i que em pregunto si mentre jo em quedo bocabadada, el recorregut ja ha esdevingut ordinari per a tots els ciutadans que cada matí agafen el ferri en comptes de l’autobús per anar a treballar al centre des dels suburbis de l’est i del nord, una pràctica molt habitual que resulta un xic més cara però molt més eficaç perquè es fa drecera i no es formen embussos.

Una altra característica de Sydney és l’ambient de platja. Més enllà de les famoses Bondi Beach i Manly Beach, on es concentren els sydneysiders més tonificats i bronzejats (i pretensiosos?), a Sydney hi ha un bon munt de platges acompanyades de camins costaners perfectes per portar un estil de vida saludable, ja que són un bon escenari per anar a fer surf, a córrer o a passejar.

De moment, toca un tour fotogràfic en blanc i negre pel centre de la ciutat, on trobem els punts històrics i culturals més emblemàtics de Sydney.

sydney_opera_2 sydney_harbourbridge_gardens sydney_2 sydney_wharf sydney_martinsplace sydney_3 sydney_pitt sydney_4 sydney_cages sydney_1 sydney_harbourbridge sydney_opera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me