Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
VanDusen Botanical Garden
19th of March 2015

VanDusen Botanical Garden


La primavera està a punt d’arribar oficialment i veient florir des de fa dies els cirerers dels carrers de Downtown (molt fan de sortir per la porta i trobar-me envoltada de pètals roses), vaig pensar que ja era hora de visitar el jardí botànic VanDusen.

El jardí es troba al número 5251 d’Oak Street, a Vancouver, i rep aquest nom en honor al filantrop canadenc Whitford Julian VanDusen (1889-1978). Al llarg de les 22 hectàrees que ocupa hi ha milers d’espècies d’arreu que conformen un gran i variat museu de plantes, que va canviant de colors i formes segons l’estació de l’any. No cal dir que és durant la primavera i estiu quan el jardí rep més visitants, ja que durant aquesta època l’espai és un espectacle de flors i colors.

Tot i que el mes de març és un xic aviat per gaudir del jardí en tota la seva esplendor, ja es pot observar com mica en mica la natura es va despertant. De fet, hi ha conjunts que ja han florit, com els cirerers de la col·lecció japonesa i la zona de les magnòlies i hortènsies. A més, en els diversos estanys i llacs escampats pel jardí també podreu veure-hi peixos, ànecs i tortugues. Res com anar-hi a passejar un dia entre setmana per assaborir una mica de calma i tranquil·litat i, de passada, cultivar la vostra florofília.


 INFORMACIÓ PRÀCTICA

Com arribar-hi: Des del centre s’hi pot arribar en uns 20/30 minuts amb l’autobús número 17 Oak (cal baixar a West 37th Avenue) o amb l’Skytrain (Canada Line, parada Oakridge/41st Avenue).

Horari: El mes de març obren de 9 a 17 h però l’horari s’amplia o es redueix segons l’època de l’any, consulteu la seva pàgina web.

Preu: L’entrada per a adults costa entre uns 8 i 11 CAD, també canvia segons l’època de l’any.

VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden VanDusen Botanical Garden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me