Search


Subscribe


Social


facebookinstabloglovingpinterest
Lighthouse Park
28th of December 2014

Very Vancouver: Lighthouse Park, Cypress Falls Park i Capilano Suspension Bridge


Una de les característiques més preuades de Vancouver és la versatilitat que posseeix: en pocs minuts es pot passar d’estar enmig dels gratacels de Downtown a ser a la platja parant el sol o a les muntanyes rodejat de verdor. És per això que una excursió d’un sol dia pot ser molt profitosa; en aquest cas, el recorregut d’avui està centrat en les zones de North i West Vancouver (vegeu el mapa), on es pot visitar el Lighthouse Park, el Cypress Falls Park i el Capilano Suspension Bridge.

 


LIGHTHOUSE PARK

Com el nom indica, el més emblemàtic d’aquest parc és el far i les vistes des d’aquest punt. Això no obstant, es tracta d’un parc de 75 hectàrees on es poden fer diverses caminades seguint les diferents rutes marcades als mapes que hi ha disponibles a l’entrada. Indiferentment de la que escolliu, els vostres companys de recorregut seran els arbres més grans, tant d’edat com de dimensions, de la Colúmbia Britànica.

Lighthouse Park Lighthouse Park Lighthouse Park


CYPRESS FALLS PARK

El Cypress Falls Park està situat més cap a l’interior de West Vancouver, tot i que a pocs quilòmetres del parc anterior. Aquí també s’hi poden fer bones caminades i, a més a més, contemplar les cascades entre troncs plens de molsa que formen part d’un ecosistema boscós amb una gran biodiversitat.

Cypress Falls Cypress Falls Cypress Falls

En acabat, un lloc agradable per dinar és la Horseshoe Bay: el restaurant Troll’s és un dels que estan situats a primera línia i, a part de vistes a l’oceà, ofereix un fish and chips per llepar-se’n els dits.


CAPILANO SUSPENSION BRIDGE

A la tarda podeu fer cap a North Vancouver, concretament cap a un dels ponts suspesos més llargs del món. El Capilano Suspension Bridge fa 140 metres de llargada i 70 m d’alçària. Sostingut mitjançant un sistema de cables, el pont es belluga poc, si no és que algun ximplet el fa moure expressament… El lloc és eminentment turístic i l’entrada pica força, però val la pena, i més durant l’època de Nadal, ja que es pot veure el pont i la resta del recorregut il·luminats.

Capilano Suspension Bridge Capilano Suspension Bridge Capilano Suspension Bridge Capilano Suspension Bridge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

newsletter

ABOUT

The Perfumed Backpack is the ultimate piece of luggage for hopeless adventurers. With heart notes of wanderlust, it emanates the beautiful scent of life.

Recent Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow me